BETA
My accountGet started
Mar 092020
CodeCon
1 min read

Zmenili sme termín konferencie

Kvôli riziku nákazy COVID-19 a odporúčaniam Úradu verejného zdravotníctva sme boli nútení presunúť termín IT konferencie CodeCon na 6. októbra 2020.

Zmenili sme termín IT konferencie

Kvôli riziku nákazy COVID-19 a odporúčaniam Úradu verejného zdravotníctva sme boli nútení presunúť termín IT konferencie CodeCon na 6. októbra 2020 - na rovnakom mieste: Bratislava / Hotel Tatra.

Verili sme do poslednej chvíle, že IT konferencia CodeCon sa uskutoční, preto sa chceme ospravedlniť všetkým sponzorom a registrovaným návštevníkom za vzniknuté problémy. Zdravie nás všetkých je na prvom mieste.

Kedy a kde bude CodeCon?

Máte otázky?

Pre účastníkov

V prvom rade ďakujeme, že ste sa zaregistrovali. Vašu registráciu sme momentálne zrušili. O spustení novej registrácie Vás budeme kontaktovať na Vašu e-mailovú adresu.

Zakúpili ste si lístok?

Vieme o Vás a Vašu platbu evidujeme. Vaša platba určite neprepadne a vstup na konferenciu (6. októbra 2020) budete mať za rovnakých podmienok ako doteraz. Zároveň sme si vedomí, že termín je veľmi ďaleko, preto ak chcete vrátiť peniaze, tak kliknite na nižšie uvedený odkaz:

Pre prednášajúcich

Ďakujeme, že ste sa stali súčasťou 6. ročníka IT konferencie CodeCon. Z vyššie uvedených dôvodov sme museli presunúť termín konferencie. Očakávajte, že sa Vám ozveme ohľadne tém v mesiacoch jún/júl 2020.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na vyššie uvedené kontaktné údaje.

Pre sponzorov

Vážení sponzori, ďakujeme - že ste sa rozhodli podporiť IT konferenciu CodeCon a zároveň nás mrzí vzniknutá situácia. Veríme, že 6. októbra sa podarí dokončiť nedokončené.

V prípade otázok/vrátenia peňazí nás neváhajte kontaktovať na vyššie uvedené kontaktné údaje.