BETA
My accountGet started
Nov 272023
CodeCon
1 min read

Datapac - vytvárame prostredie významné svojim spiritom!

Sme technologickým odborníkom s viac ako 25-ročným skúseným pozadím v oblasti vývoja a prevádzky pokladničných systémov pre retail a čerpacie stanice. Naša firma ponúka zrozumiteľné a efektívne softvérové nástroje, umožňujúce riadenie podnikania pre maloobchod, či už ide o jednu prevádzku, maloobchodnú sieť alebo obsluhu tisícok klientov a náročných predajných situácií.

Datapac - vytvárame prostredie významné svojim spiritom!

Sme technologickým odborníkom s viac ako 25-ročnými skúsenosťami v oblasti vývoja a prevádzky pokladničných systémov pre retail a čerpacie stanice. Naša firma ponúka zrozumiteľné a efektívne softvérové nástroje, umožňujúce riadenie podnikania pre maloobchod, či už ide o jednu prevádzku, maloobchodnú sieť alebo obsluhu tisícok klientov a náročných predajných situácií.

Nie sme však len spoločnosť, ktorá vyniká technologickým pokrokom; sme hrdí aj na to, že podporujeme živú komunitu zamestnancov.

Pripojiť sa k spoločnosti Datapac znamená stať sa súčasťou tímu, ktorý pracuje na zaujímavých medzinárodných projektoch. Naša spoločnosť je miestom pre technologických nadšencov, kde každý deň prináša vzrušujúce výzvy a príležitosti na rast. Náš rozmanitý a kreatívny tím zabezpečuje voľný tok nápadov a vytvára atmosféru, ktorá podporuje neustále vzdelávanie a rozvoj.

Naším dlhodobým cieľom je vytvoriť nielen pracovisko, ale aj komunitu, v ktorej je počuť hlas každého zamestnanca. Podporujeme otvorenú komunikáciu medzi členmi tímu, kde môže bez váhania dôjsť ku konštruktívnej diskusii. Náš dôraz na kolektívne a inkluzívne prostredie nás odlišuje od ostatných a robí z Datapacu miesto, kde sa darí novým nápadom, nezávislému mysleniu a kreativite.

Veríme v zdravú rovnováhu medzi prácou a oddychom, preto máme relaxačné zóny so sedacími vakmi, PS4, stolným futbalom a šípkami. Pravidelné cvičenia jógy, prístup do fitnescentra a vonkajšie športoviská poskytujú osviežujúci oddych a zabezpečujú našim zamestnancom udržiavanie pohody.

Ak hľadáte pracovisko, ktoré ponúka stabilitu, neformálnu atmosféru a komunitu, v ktorej na vás skutočne záleží, Datapac je ideálnym miestom pre vašu kariéru v oblasti informačných technológií. Urobte krok vpred a staňte sa súčasťou spoločnosti Datapac - kde sa technológie stretávajú s komunitou a váš potenciál nachádza domov. Kontaktujte nás na adrese kariera@datapac.sk. Tešíme sa, že sa nám ozvete!

Tím Datapac