BETA
My accountGet started
Nov 152023
CodeCon
1 min read

InfoConsulting - firma s dlhou tradíciou vo svete IT

Na konferencii CODECON je InfoConsulting síce nováčikom, ale vo svete IT má naša firma už dlhú tradíciu.

InfoConsulting - firma s dlhou tradíciou vo svete IT

Na konferencii CODECON je InfoConsulting síce nováčikom, ale vo svete IT má naša firma už dlhú tradíciu. Sme tím skúsených developerov a konzultantov ERP systému IFS, ktorý je tretím najpredávanejším systémom na svete. Sme súčasťou domácich a aj zahraničných projektov v oblastiach, ako strojárstvo, letectvo, automobilový priemysel, potravinárstvo, energetika a obrana.

V roku 2021 sme získali prestížne ocenenie v kategórii IFS Services Partner of the Year. O rok neskôr sme získali ocenenie IFS Customers‘ Choice Award, ktoré je najprestížnejším ocenením v ekosystéme partnerov IFS, pretože rozhodujúcim faktorom je spätná väzba zákazníkov.

Čo robíme?

Pracujeme predovšetkým s databázovými technológiami, programujeme v PL/SQL, využívame aj zručnosti v oblasti C# a java-scriptov. Najvyššie verzie nášho systému vyvíjame pomocou deklaratívneho jazyka, ktorý využíva webové služby RESTful.

Ako pracujeme?

Našou najvyššou prioritou je dodať zákazníkovi, nie len riešenie jeho požiadaviek, ale hlavne hodnotu v podobe kvalitného systému a v dohodnutom termíne. Aj v tejto oblasti sa snažíme ísť s dobou a postupne prechádzame na agile prístupy, ktoré sa využívajú v procese vývoja.

Kde sme?

Pracujeme z domu alebo v priestoroch historickej budovy Banka Žilina s možnosťou parkovať priamo pri budove.

Čo je pre nás dôležité?

Naša firma je hlavne o „ľuďoch”, firemná kultúra a balans medzi pracovným a súkromným životom je samozrejmosťou. Na pravidelných teambuildingoch, firemných akciách, večierkoch, športových aktivitách si nielen oddýchneme, ale hlavne spoznávame nové miesta a seba navzájom.

Ako sa vzdelávame?

Nezabúdame ani na vzdelávanie a všetci naši zamestnanci majú možnosť sa rozvíjať prostredníctvom platformy IFS Academy v čase, ktorý im vyhovuje. IFS Academy poskytuje množstvo užitočných informácií v podobe videí, prezentácií či rôznych workshopov.

Zaujali sme ťa? Potom sa s nami neváhaj spojiť a radi ti povieme viac!