BETA
My accountGet started
Sep 022019
CodeCon
1 min read

CodeCon 2020 v prípravnej fáze

Už po 5-tich úspešne absolvovaných ročníkoch začíname s prípravou 6. ročníka jednej z najúspešnejších IT konferencií na Slovensku.

CodeCon 2020

Organizujeme už 6. ročník jednej z najväčších a najúspešnejších IT konferencií na Slovensku s názvom CodeCon – od vývojárov pre vývojárov, ktorá sa bude konať dňa 1. apríl 2020 v Bratislave.

Pripravujeme pre vás bohatý program v podobe vysoko-odborných prednášok z IT sveta tvorených našimi skúsenými spíkrami nielen zo Slovenska, ale aj z ďalších krajín Európy.

Čaká vás skvelá atmosféra v spoločnosti množstva našich partnerov, ktorí vás oboznámia s novinkami v odbore, štúdiami aj ponukou produktov rôznych IT spoločností.

Tak ako minulé ročníky boli veľmi úspešné a mali len tie najlepšie ohlasy, dúfame a veríme, že aj nasledujúci ročník bude pre každého návštěvníka zaujímavý, prospešný a náučný.

Prečo práve konferencia CodeCon?

Od vývojárov pre vývojárov. Vysoko-odborné témy, teoretické poznatky a názorné ukážky z praxe sú zárukou vysokej úrovne a stále rastúcim záujmom o našu konferenciu. Na minulý ročník prišlo viac ako 550 návštevníkov zo Slovenska a Česka.

Témy 2020:

  • Tvorba web aplikácií
  • Tvorba mobilných aplikácií
  • IoT
  • Machine learning
  • Databázy
  • Cloudové služby

Hľadáme partnerov a stánky

Máte záujem stať sa našim partnerom alebo chcete mať na konferencii vlastný propagačný stánok? Kontaktujte nás: info@codecon.sk.

Sledujte nás