BETA
My accountGet started
Sep 112023
CodeCon
2 min read

CODECON vyráža do regiónov! Vidíme sa v novembri na CODECON #Žilina?

Ideme za vami do regiónov. Po úspešnom CODECON #Bratislava sa tento rok uvidíme aj v Žiline. A to už 29. novembra 2023 v priestoroch Novej synagógy.

CODECON vyráža do regiónov! Vidíme sa v novembri na CODEON #Žilina?

Je to neuveriteľné, ale komunitu IT nadšencov spájame už 9 rokov. Komunita CODECON stále rastie a my rastieme spolu s ňou. A preto ideme za vami do regiónov. Po úspešnom CODECON #Bratislava sa tento rok uvidíme aj v Žiline. A to už 29. novembra 2023 v priestoroch Novej synagógy.

CODECON #Žilina prinesie zaujímavé synergie

Ak sa pýtaš, prečo sme pre naše ďalšie komunitné stretnutie vybrali Žilinu, odpoveď je jednoduchá. Práve Žilina má totiž mimoriadne silné zastúpenie IT firiem a vývojárov a vznikajú tu veľmi zaujímavé projekty. Preto je našou ambíciou podporiť synergie a IT komunitu, ktorá tu pôsobí. Na CODECON #Žilina vás budú čakať:

  • špičkoví experti z domáceho aj zahraničného prostredia,
  • desiatky zaujímavých IT firiem, organizácií a vendorov,
  • stovky vývojárov, integrátorov a konzultantov na jednom mieste.

Pri organizácii eventu sme spojili sily so skupinou nadšencov zo ZAIT – clustra, ktorý zoskupuje 20 žilinských IT firiem. ZAIT je dôležitou súčasťou a spoluorganizátorom CODECON #Žilina. Bude to paráda, určite sa máš na čo tešiť!

Chceš byť pri tom aj ty? Potom si do kalendára určite poznač dátum 29. novembra 2023, kedy sa stretneme v Novej Synagóge v Žiline.

REGISTRUJ SA TU!

V čom bude CODECON #Žilina iný?

Na májovej konferencii v Bratislave sa stretlo viac ako 1300 vývojárov, 40 speakrov a 21 vystavovateľov. CODECON v regiónoch bude iný. Prinesie komornejší formát stretnutia, a zároveň väčší priestor pre obsah.

Event prinesie zaujímavý výber domácich a zahraničných speakrov a, samozrejme, aj množstvo šikovných hláv priamo zo Žiliny a okolia. Čakajú ťa high level prednášky, deep sessions, panelové diskusie, prípadové štúdie a praktické workshopy, v rámci ktorých sa sústredíme na tieto nosné témy:

  • Architecture – design patterns etc.
  • Libraries, frameworks and applications / mobile & web
  • Cloud and cloud services for developers
  • Cybersecurity and security
  • Quality assurance and automation
  • Data & AI
  • Leadership & team management – out of the box & inspirations from travels & startups

Na konferencii sa môžeš zúčastniť bezplatne. Kapacity sú však obmedzené, preto sa nezabudni zaregistrovať. Vidíme sa 29. novembra 2023 v Žiline!

REGISTRUJ SA TU!