BETA
My accountGet started
Jun 082023
CodeCon
1 min read

Premiéra spoločnosti GOPAS na konferencii CODECON 2023

Na konferencii CODECON mala tento rok premiéru spoločnosť GOPAS SR, a.s., ktorá už viac ako 30 rokov pôsobí v Čechách a na Slovensku ako IT školiace stredisko so širokou škálou kurzov v oblasti informačných technológií a manažérskeho vzdelávania.

Premiéra spoločnosti GOPAS na konferencii CODECON 2023

Na konferencii CODECON mala tento rok premiéru spoločnosť GOPAS SR, a.s., ktorá už viac ako 30 rokov pôsobí v Čechách a na Slovensku ako IT školiace stredisko so širokou škálou kurzov v oblasti informačných technológií a manažérskeho vzdelávania. Ročne lektori vyškolia 25 tisíc študentov a ich ponuka zahŕňa viac ako 2 000 druhov školení a kurzov.

Počas konferencie sa v mene GOPASu predstavil ich dlhoročný lektor RNDr. David Gešvindr, Ph.D. s prednáškou na tému „Jak optimalizovat výkon databázových dotazů tak, aby byly vidět výsledky vaší práce“. David pôsobí ako odborný lektor a konzultant so špecializáciou na Microsoft Data Platform, vďaka svojej dlhoročnej práci a praxi v odbore bol už viackrát ocenený titulom MVP (Microsoft Valuable Professional).

2023-05-11-0483.jpg

Chcete školiť pre GOPAS? Portfólio kurzov sa neustále rozširuje a práve teraz hľadajú aj nových lektorov! Preto, ak máte skúsenosti s programovacím jazykom Python, PHP, Java alebo UML, so správou serverov a cloudov Microsoft, s používateľskými programami MS alebo SQL Server BI a máte záujem o vzdelávanie a školenia, radi vás privítajú v ich tíme lektorov.

Vďaka tridsaťročným skúsenostiam, širokej ponuke kurzov a trom pobočkám v Českej republike a na Slovensku majú silné postavenie na trhu a ponúkajú lektorom a študentom stabilné zázemie a kvalitné vzdelávanie.

DSC07342-Enhanced-NR.jpg

Medzi najobľúbenejšie patria kurzy kancelárskeho softvéru, databázových technológií, programovania, správy sietí a serverov, bezpečnosti informačných systémov a hackingu. Okrem týchto oblastí však ponúkajú aj školenia v oblastiach ako grafický dizajn, podnikové systémy, riadenie procesov, BI a osobnostný rozvoj.

Navyše teraz môžete takmer všetky kurzy z ponuky absolvovať ZDARMA vďaka národnému projektu *„Nestrať prácu – vzdelávaj sa“.* Prečítajte si viac »