BETA
My accountGet started
May 032023
CodeCon
2 min read

Príď na CodeCon 2023 a spoznaj Techband osobne

Techband prepája šikovných programátorov s inovatívnymi firmami a projektami zo CEE regiónu, ale aj USA, UK a Nemecka.

Príď na Codecon 2023 a spoznaj Techband osobne

Deň D sa už pomaličky blíži a my sa nesmierne tešíme, že sa na Codecon 2023 s tebou stretneme osobne. V Techband sú naši programátori našou srdcovkou - venujeme im množstvo pozornosti a energie, všetci sa v rámci našej komunity navzájom poznáme a často sa stretávame. Naši zakladatelia Patrik a Erik totiž sami pochádzajú z tech oblasti a pri zakladaní platformy Techband sa snažili naplniť potreby programátorov, ktoré vnímali hlavne pri práci na diaľku.

Techband prepája šikovných programátorov s inovatívnymi firmami a projektami zo CEE regiónu, ale aj USA, UK a Nemecka. V súčasnosti sa nachádza v našej databáze 1000+ IT špecialistov, najmä remote a medziročne rastieme o viac ako 100 %. Sme nesmierne hrdí na to, že naša komunita má už viac ako 60 členov a sú s nami viac než spokojní, o čom svedčí aj vysoké NPS (Net Promote Score) = 9+.

Takto napríklad ohodnotil našu komunitu náš programátor Adam: “Vďaka Techbandu som spoznal skvelých ľudí a viem, že ak treba, niekto ma vie usmerniť, alebo ja môžem niekomu pomôcť svojimi skúsenosťami. Najlepší zážitok s Techband, ktorý som tento rok zažil bol jednoznačne tohtoročný teambuilding. Po niekoľkých mesiacoch v lockdowne som mal konečne možnosť osobne sa stretnúť s programátormi z komunity, no bolo toho určite viac, toto mi však najviac utkvelo v pamäti.”

7.png

V Techband totiž veríme, že ľudia rastú prácou na zaujímavých projektoch, ale zároveň nezabúdame, že človek je spoločenský tvor. Pre našich členov organizuje veľa zaujímavých eventov, pretože my nie sme len "outsourcovači".

S našim tímom sa veru nudiť nebudeš, keďže sme za posledné roky zorganizovali viac ako 20 tech a startup eventov, z ktorých si naši programátori odniesli nové poznatky, kopec motivácie a veľa užitočných kontakov. Pre našich členov tiež organizujeme aj nezabudnuteľné team buildingy ako celovíkendové chaty na Orave/Liptove, quiz nights alebo rôzne športové turnaje (áno, aj v stolom futbale 🙂).

Tento rok sme sa rozhodli zorganizovať niečo naozaj unikátne a ty môžeš byť pri tom. Po prvýkrát budeme organizovať IT Olympiádu, ktorej cieľom je lepšie prepojiť IT komunitu, a to mimo officu. Nečakaj žiadne počítače, len zdravú súťaživosť, športové disciplíny obohatené o IT prvky, dobrú náladu a podobne naladených ľudí. Príď počas Codecon do nášho stánku a získaj špeciálnu vstupenku na našu IT Olympiádu, ktorá sa uskutoční už 18.5. v Bratislave.

Pre viac informácií o IT Olympiáde, ale i o našich eventoch sleduj naše sociálne siete. Ak ťa zas zaujímajú najnovšie pracovné ponuky, neváhaj a pozri si ich na našej stránke, alebo sa príď s nami osobne stretnúť na Codecon 2023.

Budeme ťa čakať v našom stánku na CodeCon 2023 a môžeme ti zaručiť, že na prázdno určite neodídeš!