BETA
My accountGet started
Apr 292023
CodeCon
1 min read

Titani sa zbroja na CodeCon

Titani sú na CodeCon vyzbrojení ako každý rok. Pripravených majú odborníkov, zábavu, dávku energie aj súťaž o nadupané ceny.

Titani sa zbroja na CodeCon

Titani sú na CodeCon vyzbrojení ako každý rok. Pripravených majú odborníkov, zábavu, dávku energie aj súťaž o nadupané ceny.

Vyrástli sme spolu

CodeCon je naša srdcovka už od prvého ročníka, kedy sme sedeli na FIIT-ke za jedným stolom a 300 IT nadšencom, podobným, ako sme my, hovorili o našom začínajúcom biznise. Vtedy sa nám o Starej tržnici, Sajfovi a tisícke developerov pod jednou strechou ani nesnívalo.

Titans na prvom CodeCon

Tento rok sme v TITANS oslávili desiate výročie a iba sme sa utvrdili v tom, že spájať sa s najlepšími už od začiatku malo zmysel. Aj preto deviaty ročník TOP developerskej konferencie opäť hrdo podporujeme ako hlavný partner.

S CodeCon-om sme vyrástli, preto nám záleží na tom, aby bola táto konferencia každým rokom o level vyššie a dosahovala svetovú úroveň.

Tisícka vývojárov, profesionálni speakri, známe mená z IT sveta, dobré jedlo, zábava, súťaže o super ceny ... Ak ti IT prúdi v žilách, toto nemôžeš zmeškať!

Nová éra CodeCon-u

Minulý rok sme odštartovali novú éru CodeConu. Prvýkrát sme sa s vami stretli v Starej tržnici, celý deň sme diskutovali o freelancingu, kariére v IT a v TITANS stánku sa súťažilo vo virtuálnej realite.

Ani tento rok nechceme ostať svojej povesti nič dlžní. Chystáme dávku humoru, energie aj adrenalínu.

Dávka humoru a energie

Špeciálny „speaker“

O 13:20 ti na stage privedieme speakra, ktorého určite nečakáš. Odborná téma, cenné rady, tipy a skúsenosti? Nechaj sa prekvapiť. Sleduj novinky a možno prezradíme viac.

TITANS stánok nabitý energiou

Počas celého eventu sa na teba tešíme v našom stánku, kde sme sa vyzbrojili novými IT projektami, zaujímavými témami, priestorom na networking, zábavu aj rýchly pokec. Pripravení sú aj naši experti, ktorí ti otvoria dvere freelancingu a pomôžu vyboostovať tvoju IT kariéru.

Príď si k nám doplniť energiu kvalitnou čokoládou alebo zvýšiť adrenalín pri hre o nadupané ceny. Zapoj sa do CODE HUNTING-u, vyrieš u nás všetky úlohy a vyhraj. Začíname XI.V.MMXXIII 48°08'40.9"N 17°06'41.8"E

Tešíme sa na teba!