BETA
My accountGet started
Apr 252023
CodeCon
2 min read

Zastavte sa pri stánku IT školiace stredisko GOPAS na CodeCon 2023

IT školiace stredisko GOPAS ponúka širokú škálu kurzov v oblasti informačných technológií a manažérskeho vzdelávania a je jedným z najväčších poskytovateľov IT školení na Slovensku a v Českej republike.

Zastavte sa pri stánku IT školiace stredisko GOPAS na CodeCon 2023

IT školiace stredisko GOPAS ponúka širokú škálu kurzov v oblasti informačných technológií a manažérskeho vzdelávania.

Na trhu pôsobíme už viac ako 30 rokov a sme jedným z najväčších poskytovateľov IT školení na Slovensku a v Českej republike. Ročne naši lektori vyškolia 25 tisíc študentov a naša ponuka zahŕňa viac ako 2 000 druhov školení a kurzov.

Medzi najobľúbenejšie patria kurzy kancelárskeho softvéru, databázových technológií, programovania, správy sietí a serverov, bezpečnosti informačných systémov a hackingu. Okrem týchto oblastí však ponúkame aj školenia v oblastiach ako grafický dizajn, podnikové systémy, riadenie procesov, BI a osobnostný rozvoj.

Výhodou školenia v GOPASe je nielen široká ponuka kurzov, ale aj moderné metódy školenia a skúsení lektori s praxou. Kurzy sú koncipované tak, aby sa študenti naučili nielen teóriu, ale hlavne praktické aplikácie a využitie v reálnych situáciách. Ponúkame rôzne formy školení, napríklad tradičné prezenčné kurzy, online kurzy, e-learning alebo GTT (GOPAS Telepresence Training).

Navyše teraz môžete kurzy z našej ponuky absolvovať ZDARMA. Prečítajte si viac »

Našou pridanou hodnotou je garancia získaných vedomostí a termínov kurzov. Vďaka garancii získaných vedomostí majú študenti možnosť bezplatne absolvovať školenia, ktoré už absolvovali, a pripomenúť si, čo možno zabudli.

So zárukou termínu kurzu sme prišli ako prví. Ak študent vidí na webovej stránke gopas.sk garantovaný dátum kurzu (ikona zámku), môže sa spoľahnúť, že kurz sa v tomto termíne skutočne uskutoční bez akýchkoľvek zmien.

Portfólio našich kurzov neustále rozširujeme a hľadáme aj nových lektorov! Ak máte skúsenosti s programovacím jazykom Python, PHP, Java alebo UML, so správou serverov a cloudov Microsoft, s používateľskými programami MS alebo SQL Server BI a máte záujem o vzdelávanie a školenia, radi vás privítame v našom tíme lektorov.

Máme prepracovanú Lektorskú akadémiu, a aj keď nie ste profesionálny rečník, pomôžeme vám s prezentačnými zručnosťami a poskytneme plnú podporu pri školení v téme, ktorú prezentujete. Vďaka nášmu širokému záberu a certifikátom a oprávneniam napríklad od spoločností Microsoft, Oracle, EC-Council a Adobe máme prístup k najnovším informáciám a školeniam. Našim lektorom a následne študentom tak ponúkame školenia s najnovším softvérom a informáciami.

Vďaka našim tridsaťročným skúsenostiam, širokej ponuke kurzov a trom pobočkám v Českej republike a na Slovensku máme silné postavenie na trhu a ponúkame našim lektorom a študentom stabilné zázemie a kvalitné vzdelávanie.

Zastavte sa pri našom stránku na CodeCone a my vám radi predstavíme to najlepšie z našej ponuky a navyše sa budete môcť zapojiť do súťaže o vstupenky zdarma na naše plánované konferencie a ďalšie zaujímavé ceny.