BETA
My accountGet started
Mar 102023
CodeCon
2 min read

Otvárame registráciu na CODECON 2023

CODECON, jedna z najväčších IT konferencií na Slovensku, spúšťa registráciu pre všetkých IT profesionálov a tech nadšencov.

Otvárame registráciu na CODECON 2023

CODECON, jedna z najväčších IT konferencií na Slovensku, spúšťa registráciu pre všetkých IT profesionálov a tech nadšencov.

Rezervujte si miesto

Inšpiratívne stretnutie IT komunity sa uskutoční 11. Mája 2023 v Starej tržnici v Bratislave. Nenechajte si ujsť príležitosť vypočuť si viac ako 30 zaujímavých spíkrov a stretnúť vyše 1000 kolegov z IT branže.

Prečo sa oplatí prísť?

Dávame si záležať, aby v agende nechýbali najlepší IT profesionáli. O svoje cenné skúsenosti sa s vami podelia IT developeri a architekti, projektoví team lídri a ľudia, ktorí si na vlastnej koži zažili všetky divoké fázy náročných projektov či startupov.

Od vývojárov pre vývojárov

CODECON tento rok privíta partičku domácich aj zahraničných spíkrov s prezentáciami nabitými dobrými nápadmi a postupmi.

CODECON je o reálnych skúsenostiach, fungujúcich riešeniach, krokoch a postupoch, najčastejších chybách pri vývoji aplikácií, a tipoch ako sa im vyvarovať. CODECON je priestor získať know-how a praktické odporúčania od špičkových domácich aj zahraničných vývojárskych expertov.

Okruhy tém

CODECON je stretnutie špičkových dev expertov, ktorí sú počas dňa k dispozícii na odporúčania, konzultácie alebo one-to one stretnutia. Architecture – design patterns, Libraries, frameworks and applications/ mobile&WEB, Cloud and Cloud Services for developers, Security, Integrations Industry 4.0 & web applications microservices, Internet of Things - network&platforms for IoT Applications, Gaming - tools, design & app development, Leadership & team management Out of the box & inspirations from travels & startups a tak ďalej.. a tak ďalej…

Spolupráce a nové príležitosti

Vývojári, konzultanti – freelanceri, startupisti, ale aj softvéroví integrátori. Tí najlepší z IT komunity na jednom mieste. Pri dobrej káve či správne vychladenom pive si nájde každý zázemie na dohodnutie potenciálnej spolupráce.

CODECON je pro bono. Ďakujeme za podporu

Ďakujeme všetkým partnerom za podporu, veľmi si to ceníme. CODECON pripravuje partička nadšencov ako PRO BONO aktivitu už takmer 10 rokov. Naším zámerom je podporiť celú developerskú komunitu a prinášať na Slovensku zaujímavé platformy, technológie a know-how.

Financovanie CODECON je transparentné. Všetky príspevky partnerov sú použité výhradne na organizáciu podujatia, komunikáciu a sprievodné aktivity pre developerov.

Rezervujte si miesto na CODECON už teraz, počet miest je obmedzený.

Tešíme sa na vás všetkých!