BETA
My accountGet started
Apr 272022
CodeCon
2 min read

CODECON 2022 - praktické informácie pre všetkých účastníkov

Už tento štvrtok, 28. apríla 2022 spolu zažijeme najväčšie stretnutie vývojárskej komunity na Slovensku! Festival inšpirácií a praktických skúseností od vývojárov pre vývojárov - CODECON 2022!

Praktické informácie pre všetkých účastníkov

Už tento štvrtok, 28. apríla 2022 spolu zažijeme najväčšie stretnutie vývojárskej komunity na Slovensku! Festival inšpirácií a praktických skúseností od vývojárov pre vývojárov - CODECON 2022!

Tu je pre v krátkosti pár užitočných organizačných informácií.

PROGRAM

JEDLO A NÁPOJE

Na CODECON sa prihlásilo vyše 900 ľudí, stravovacie možnosti sú tak priamo na mieste obmedzené. Na občerstvenie počas dňa môžete využiť širokú ponuku snack barov, reštaurácií a take away služieb v okolí Starej tržnice.

Na CODECON sú zabezpečené stánky so sódovkou, pivom, vínom a kávou. Nápoje sú platené, a nie v každom stánku je možné platiť platobnou kartou. Takže nezabudni cash a zbaľ aj 2 eurovku na vratný pohár.

Hostia, ktorí si objednali jedlo vopred, si budú môcť vyzdvihnúť svoje menu priamo v Starej tržnici na mieste označenom TO-GO. Na vyzdvihnutie je potrený QR kód, ktorý bol poslaný na email.

DOPRAVA

Našu zodpovednosť k životnému prostrediu berieme vážne, a preto podporujeme projekty a miesta ako Stará tržnica, ktorým ekológia nie je cudzia. Zvážte prosím vašu dopravu do centra mesta na CODECON inak ako vlastným autom, pokiaľ je to možné, uprednostnite MHD alebo taxi službu.

Flexibilne s MHD

S MHD sa dostaneš na CODECON pohodlne zo všetkých kútov Bratislavy (Ružinov, Hlavná stanica, Petržalka, Karlova Ves či Zlaté piesky)

Spoje sú k dispozícii na www.imhd.sk

Ak je pre teba doprava autom nevyhnutná

Platené parkovanie s obmedzenou kapacitou je k dispozícii v parkovacích domoch:

  • Opera
  • Garáž Centrum Uršulínky
  • Garáž Carlton
  • Parkovací priestor pri Kamennom námestí
  • Tyršovo nábrežie s prestupom na električku

Pandemické opatrenia

Hromadné podujatia sú dostupné pre všetkých bez ohľadu na ich imunitný stav, či zaočkovanosť.

Na CODECON 2022 už nie je povinnosť nosiť respirátor FFP2. Viac info: https://korona.gov.sk/povinnost-nosit-ruska-a-respiratory/

Sledujte CodeCon

Podporte komunitu CODECON a sledujte nás na sociálnych sieťach

Tešíme sa na vás všetkých.