BETA
My accountGet started
Apr 262022
CodeCon
1 min read

TITANI na CODECON-e

V TITANS freelancers sa venujeme outsourcingu IT freelancerov už viac ako 9 rokov. Posilňujeme IT tímy, na ktorých chýbajú tí správni ľudia a freelancerom ponúkame projekty, ktorými sa neboja pochváliť.

TITANI na CODECON-e

V TITANS freelancers sa venujeme outsourcingu IT freelancerov už viac ako 9 rokov. Posilňujeme IT tímy, na ktorých chýbajú tí správni ľudia a freelancerom ponúkame projekty, ktorými sa neboja pochváliť. Spolupracujeme s viac ako 300 globálnymi spoločnosťami doma i v zahraničí. Každý mesiac na náš web pribudne viac než 40 nových projektov.

Spájame sa zásadne s najlepšími a Codecon je jednoznačne top IT konferencia v našich končinách. Aj preto ôsmy ročník konferencie od vývojárov pre vývojárov podporujeme ako hlavný partner.

Viac ako 700 vývojárov, profesionálni speakri, uznávané IT spoločnosti a experti z branže pod jednou strechou. Tu určite nesmieme chýbať!

Na hlavnom stage si budete môcť vypočuť našich zakladateľov Mareka Greška a Róberta Dusíka, ktorí spolu s Petrom Širkom budú rozprávať o svojej IT kariére, ako vybudovali úspešný biznis, čo stojí za ich podnikaním a ako sa uplatniť v IT svete.

Poobede sa môžete tešiť aj na workshop s názvom Rozmýšľaš nad IT freelancingom?, kde naša recruiterka Monika Balážová a freelancer Rudolf Vaktor povedia viac o tom, ako vyzerá život na projekte a či si môže freelancer vybudovať kariéru.

Počas celého podujatia vás očakávame pri našom stánku v dolnej časti, kde sme sa vyzbrojili novými IT projektami, zaujímavými témami, priestorom na networking, zábavu aj posedenie. Pripravených máme tiež odborníkov, ktorí vás prevedú svetom freelancingu a nasmerujú vo vašej kariére. Ak vám IT prúdi v žilách, u nás ste na správnom mieste.

Po dvojročnej COVID prestávke sme sa rozhodli ukázať vo veľkom štýle. Ak sa chcete na chvíľu dostať mimo realitu, zastavte sa pri nás. Zasúťažte si vo virtuálnej realite a hrajte o skvelé ceny.

Tešíme sa na vás!