BETA
My accountGet started
Mar 142022
CodeCon
Author
1 min read

CODECON spúšťa registráciu – rezervujte si miesto už dnes

CODECON, jedna z najväčších IT konferencií na Slovensku, spúšťa registráciu pre všetkých IT profesionálov a tech nadšencov.

CODECON spúšťa registráciu – rezervujte si miesto už dnes

CODECON, jedna z najväčších IT konferencií na Slovensku, spúšťa registráciu pre všetkých IT profesionálov a tech nadšencov.

Rezervujte si miesto

Inšpiratívne stretnutie IT komunity sa uskutoční 28. apríla 2022 v Starej tržnici v Bratislave. Nenechajte si ujsť príležitosť vypočuť si 30 zaujímavých spíkrov a stretnúť vyše 700 kolegov z IT branže.

Prečo sa oplatí prísť?

Po 2-ročnej pandemickej prestávke sme si dali záležať, aby v agende nechýbali najlepší IT profesionáli. O svoje cenné skúsenosti sa s vami podelia IT developeri a architekti, projektoví team lídri a ľudia, ktorí si na vlastnej koži zažili všetky divoké fázy náročných projektov či startupov.

Domáce, aj zahraničné inšpirácie

CODECON tento rok privíta partičku domácich aj zahraničných spíkrov s prezentáciami nabitými dobrými nápadmi a postupmi. Využite príležitosť prehodiť si s nimi pár slov a štrngnúť si jedným oroseným pivkom k tomu.

Networking

Dev experti tu a teraz. CODECON je stretnutie špičkových dev expertov, ktorí sú počas dňa k dispozícii na odporúčania, konzultácie alebo one-to one stretnutia.

Spolupráce a nové príležitosti

Vývojári, konzultanti – freelanceri, startupisti, ale aj softvéroví integrátori. Tí najlepší z IT komunity na jednom mieste. Pri dobrej káve či správne vychladenom pive si nájde každý zázemie na dohodnutie potenciálnej spolupráce.

Rezervujte si miesto na CODECON už teraz, počet miest je obmedzený.

Limitovaná ponuka

Aby vám nič neušlo, sledujte nás aj na sociálnych sieťach:

Máte ku CODECON konferencii otázky? Radi vám doplníme ďalšie informácie: info@codecon.sk.