BETA
My accountGet started
Mar 102022
CodeCon
Author
1 min read

Najväčšia konferencia CODECON - od vývojárov pre vývojárov je späť!

Veľké stretnutie IT komunity je po 2 rokoch konečne späť. Inšpiratívna konferencia CODECON otvára svoje brány 28. apríla v Starej tržnici v Bratislave.

Najväčšia konferencia CODECON - od vývojárov pre vývojárov je späť!

Veľké stretnutie IT komunity je po 2 rokoch konečne späť. Inšpiratívna konferencia CODECON otvára svoje brány 28. apríla v Starej tržnici v Bratislave. Už po ôsmy krát sa tak pod jednou strechou stretnú skúsení developeri a IT nadšenci z celého okolia.

Zámerom CODECON je inšpirovať zaujímavými technológiami, osvedčenými postupmi, skúsenosťami a praktickými radami pri vývoji netriviálnych aplikácií. Aj preto sme si tento rok pozvali zaujímavých hostí z branže, ktorí sa podelia o skúsenosti s vývojom na moderných technológiách. Vývojári pre vývojárov predstavia technologické trendy, ktoré sa oplatí sledovať.

Počas dňa sa na 3 stage-och predstaví takmer 30 spíkrov - IT profesionálov. Žiadne prázdne kecy a teórie - jednoducho čistý kód a cenné skúsenosti, ako sa popasovať s netriviálnymi riešeniami.

Ktoré témy nesmú na CODECON chýbať?

Rozhodnite o tom aj vy. Keďže zaujímavých spíkrov nie je nikdy dosť, pošli nám svoje tipy, koho by ste chceli na CODECON vidieť a stretnúť.

Záleží nám, aby sa šikovní ľudia stretávali aj po náročnom období pandémie, aj v náročných časoch. Veríme, že práve takéto stretnutie prinesú spoločnosti dobré nápady, v akomkoľvek smere.

Preto sme sa rozhodli, že tento rok bude vstup na konferenciu CODECON pre účastníkov bezplatný. Rešpektujeme aktuálne pandemické opatrenia, preto je kapacita konferencia obmedzená. Rezervujte si preto prosím svoje miesto na konferencii čo najskôr.

PS: A nezabudnite pozvať aj svojich kolegov z branže😊. Veríme, že sa nájdu aj ďalší, pre ktorých bude toto veľké stretnutie prínosom.

Tešíme sa na vás.